DUGNAD 5. November kl 10.00

Postet av Norske Officerers Pistolklub den 25. Okt 2022

Møt opp med hansker og arbeidsiver. Målet er å klargjøre banene for vinteren. Normalt bruker vi et par timer på en slik dugnad.




NOP feirer 100 år

Postet av Norske Officerers Pistolklub den 10. Mai 2022



Merk, det har hvert noen problemer med betalingsløsningen. Når du er påmeldt får du en e-post med ordrebekreftelse fra deltaker.no, har du ikke mottatt dette er din bestilling ikke blitt registrert.
NB! Påmeldingen er fortsatt åpen!! Vi har utsatt fristen.
Dette blir en stor fest for alle medlemmer m/partnere. Sålangt er vi over 60 stk. Spre budskapet og be klubbmedlemmene melde seg på asap.

Link til invitasjon: Invitasjon

Påmelding skjer på: https://100.nop.no/ 



Alle baner er stengt på søndager

Postet av Norske Officerers Pistolklub den 4. Jul 2021

NSF har endret reglene for skyting med .22LR på Løvenskiold. Dette medfører at alle våre pistolbaner er stengt for skyting på søndager. 




Banene er åpne

Postet av Norske Officerers Pistolklub den 27. Apr 2021

Bærum kommune har gått fra regionalt tiltaksnivå A til B og åpner fra mandag 26. april for utendørs trening for voksne. Terminlisten blir løpende oppdatert, følg med på denne.

Konkurranser er gjennomføres iht gjeldende regler.

NB! De vanlige smittevernreglene gjelder selvsagt.



Alle baner er stengt!

Postet av Norske Officerers Pistolklub den 17. Mar 2021

Norges Skytterforbund (NSF) ønsker ikke at vår idrettsaktivitet skal bidra til at koronaviruset spres ytterligere. NSF følger råd og pålegg fra Norges idrettsforbund (NIF) og helsemyndighetene og tillater i utgangspunktet aktivitet på medlemsklubbenes skytebaner så lenge man følger NIFs fellesidrettslige smittevernveileder, NSFs særidrettslige koronavettregler som er skissert under og lokale tiltak i kommunen der man bor.

Oppdatering 17. mars: Alle kommuner i Viken fylke og andre kommuner med høyt smittepress må nå følge de strengeste regionale tiltakene (tiltaksnivå A) etter en økning av koronasmitte. Bor du i en av kommunene som har fått innført tiltaksnivå A, er det IKKE tillatt med organisert idrett.

For sportsskyttere betyr «organisert idrett» kort formulert all skyteaktivitet – inkludert egentrening – på baner for medlemmer av NIF, altså klubb i NSF. Vi oppfordrer alle våre medlemmer i de berørte kommunene til å respektere dette. Toppidrett gis heller ikke unntak i de kommunene som har fått innført tiltaksnivå A, slik bestemmelsene er per i dag. Tiltaksnivå A gir også strenge anbefalinger på forflytning, så vi oppfordrer til å ikke bevege seg ut av de berørte kommunene for å skyte andre steder.

https://www.skyting.no/2021/03/17/informasjon-om-handtering-av-corona-viruset-for-utovere-og-ledere-til-internasjonale-konkurranser/